Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Belgian Limoncello by finesse

0

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

INGREDIENTEN voor

4 personen

  • citroen1
  • poedersuiker1 el
  • limoncello50 ml
  • pistaches20 g
  • 1Splits de eieren. Rasp de schil van de citroen en pers de vrucht nadien uit. 
  • 2Klop de eidooiers met de kristalsuiker en de geraspte citroenschil tot een dikke witte massa. Laat de gelatine 5 minuten weken in koud water. 

     

  • 3Verwarm het citroensap. Knijp de gelatine uit en los 'm op in het warme citroensap. Laat wat afkoelen en roer door het eiermengsel

     

  • 4Klop de eiwitten stijf. Klop in een andere kom de room stijf met de poedersuiker. Meng de limoncello door het eicitroenmengsel. Spatel daarna eerst de slagroom en vervolgens het eiwitschuim door de massa. Verdeel over glazen en zet 2 uur in de koelkast.

     

  • 5Hak de pistachenootjes fijn. Werk de glaasjes af met de pistaches. 

    12-03-2019 00:00
Om deze website te bezoeken moet u minimum 18 jaar oud zijn.